Kiaulienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja petražolės
1 litras sultinys (arba vanduo)
1 sauja svogūnai (laiškai)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji, malti)
250 gramų žirniai (švieži arba šaldyti)
0.5 vieneto citrinos (šviežios citrinų sultys)
50 mililitrų aliejaus
0.5 vieneto paprika
500 gramų kiaulienos sprandinė
250 gramų grietinė
50 mililitrų vynas (baltas, sausas)
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
0.5 arbatinio šaukštelio karis
4 skiltelės česnakas
1 sauja krapai
1 vienetas svogūnai (laiškai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos troškinys

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų