1.2 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
400 gramų | grybai |
2 vienetai | morkos |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Užkandis su silke stiklinėje
- Tortilijos su kumpeliu
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Lašišos ir agurko užkandis
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Įdarytų paprikų užkandis
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Helovyno užkandžiai
- Velykų belaukiant
- Maltinukai drebučiuose
- Sūrio ir mėsos miksas
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, sprandinė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Grybai,
400 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sprandinė perpjauti, bet ne iki galo. Kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.
Grybus supjaustyti griežineliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutės. pridėti svogūną, uždaryti dangti ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minutės.
Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai stabdžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valanda. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.
Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi.
Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.
Komentarai