1 kilogramas | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | medus |
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Purienos
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Mėsos apkepėlė
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys Verseka
- Jautienos čenakai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas svogūnų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti pievagrybiai
Kiaulienos šašlykas su medumi
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome kiaulieną stambesniais gabalėliais, svogūnus - grežinėliais, įdedame prieskonių: druskos, pipirų, galima vegetos arba šaslykų prieskonių.
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Komentarai (7)
-
klausimas
2013-08-31 20:19
su medum tikrai skanu, bet medus kaip ir cukrus linkes degti... Klausimas, ar tie dideliais gabaleliais supjaustyti saslykai spes iskept ar tik medus pajuoduos nespejus mesytei iskept?
-
(anonimas)
2009-07-11 19:58
as dar idedu zaliaja citrina...labai skanu :super:
-
rasuole
2009-05-17 22:40
ar tikrai skanu
-
Asta
2009-03-17 12:43
va sis tas naujo is salyku receptu :super: , tokio dar nebuvau girdejusi, butinai isbandysiu, o tada jau parasysiu, ar tikrai jau taip skanu, kaip tvirtina autorius.