Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.
Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.
Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.

Kiaulienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kalendra (marinatui) |
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė (išpjova ar kumpis) |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (marinatui) |
6 valgomieji šaukštai | raudonas vynas (sausas, marinatui) |
6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (marinatui) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (marinatui) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (šaknis, tarkuota, marinatui) |
3 vienetai | svogūnai (marinatui) |
2 valgomieji šaukštai | medus (marinatui) |
5 skiltelės | česnakas (marinatui) |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (marinatui) |
šiek tiek | druska (marinatui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, marinatui) |
šiek tiek | čiobreliai (marinatui) |
šiek tiek | krapai (marinatui) |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta triušiena
-
Vikšrų vakarienė
-
Itališka veršienos filė
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kaimiškas pjausnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kukuliai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Musak
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Ūkininko suktinukas
-
Jautienos maltinukai
-
Sultingas šnicelis
Kiaulienos šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kalendra, marinatui
-
Kiaulienos sprandinė, išpjova ar kumpis,
1 kilogramas -
Sojos padažas, marinatui,
3 valgomieji šaukštai -
Raudonas vynas, sausas, marinatui,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, marinatui,
6 valgomieji šaukštai -
Aliejus, marinatui,
4 valgomieji šaukštai -
Imbieras, šaknis, tarkuota, marinatui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, marinatui,
3 vienetai -
Medus, marinatui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, marinatui,
5 skiltelės -
Garstyčios, marinatui,
2 valgomieji šaukštai - Druska, marinatui
- Juodieji pipirai, malti, marinatui
- Čiobreliai, marinatui
- Krapai, marinatui
- Džiovintas raudonėlis, marinatui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.
Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.
Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...