Mėsą supjaustome šašlykams tinkamais gabalais. Svogūnus nulupame ir sutarkuojame. Jų tyrę dedame ant mėsos, ten pat - pomidorų padažą, beriame prieskonius: paprikos, kalendros, garstyčių, raudonėlių, druskos, pipirų, pilame aliejaus, acto. Viską gražiai išmaišome.
Mėsą paliekame marinuotis per naktį. Ir sekančią dieną kepame :)
Kiaulienos šašlykai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena (sprandinė) |
5 vienetai | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | paprika (saldi, malta) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (maltos) |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas (raudonas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Paprika, saldi, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kalendra,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vyno actas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šašlykams tinkamais gabalais. Svogūnus nulupame ir sutarkuojame. Jų tyrę dedame ant mėsos, ten pat - pomidorų padažą, beriame prieskonius: paprikos, kalendros, garstyčių, raudonėlių, druskos, pipirų, pilame aliejaus, acto. Viską gražiai išmaišome.
Mėsą paliekame marinuotis per naktį. Ir sekančią dieną kepame :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...