
Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...