Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 vienetai | batonas (riekės (išmirkytas piene)) |
2 vienetai | svogūnai |
700 gramų | kiauliena ((geriausia kumpis)) |
400 gramų | jautiena (malta) |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
2.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.
3.
Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys Du milžinai
- Šašlykai
- Gardūs veršienos karbonadai
- Bulvių patiekalas
- Kotletai su daržovių įdaru
- Keptas paršelis
- Totoriški avienos maltiniai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Triušienos šašlykas
- Vyne troškintas triušis
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Aluje troškinta jautiena
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Batonas, riekės (išmirkytas piene),
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiauliena, (geriausia kumpis),
700 gramų -
Jautiena, malta,
400 gramų - Prieskoniai, kepsnių
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.
Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...