
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
50 gramų | sūris |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kukuliukai švediškai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Suktinukai patale
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiškio kepsnys
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Įdaryta cukinija
-
Aštrus guliašas
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Šonkauliukai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
600 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ops
2015-08-11 16:56
Cesnako recepte nebuvo,darymo eigoje atsirado,ananasu katron vieton deti....Durniu laivas,paciom fantazija reikia pasitelkti....
-
genutė
2015-04-01 15:29
Čia reikia ,pačiom turėti fantazijos......
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...