Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų kiauliena (išpjova)
šiek tiek druska
6 vienetai kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
2.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
3.
Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.

  2. Pagaminti kiaušinius „pašot“:
    Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.

  3. Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų