
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Virdžinijos kumpis
-
Įdaryti makaronai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Jautienos kepsnys
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Mėsos paplotėlis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Troškinta triušiena
-
Sibiro koldūnai
-
Netikras zuikis
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Medžiotojų kepsniai
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...