
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | kiauliena (faršas) |
3 riekės | batonas |
200 gramų | varškė |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | džiūvėsėliai ((apvoliojimui)) |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Faršą, varškę, kiaušinį, batoną ir prieskonius sumaišyti, tada sūri supjaustyti 4cm ilgio piršto storio gabaliukais.
2.
Išplojam faršą, dedam į vidų sūrį ir formuojam pailgą kotletuką, apvoliojam džiūvėsėliuose. Dedam į skardą ir kepam orkaitėje 30 - 40 min.
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, faršas,
800 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Varškė,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų - Džiūvėsėliai, (apvoliojimui)
- Prieskoniai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą, varškę, kiaušinį, batoną ir prieskonius sumaišyti, tada sūri supjaustyti 4cm ilgio piršto storio gabaliukais.
Išplojam faršą, dedam į vidų sūrį ir formuojam pailgą kotletuką, apvoliojam džiūvėsėliuose. Dedam į skardą ir kepam orkaitėje 30 - 40 min.
Labai skanu! Ir pagaminimas užtrunka labai mažai laiko :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Dalia Barasneviciene
2018-04-15 17:34
Labai geras receptukas.aciu.
-
argis
2015-03-09 20:05
Orkaiteje je nesigauna tokia apskrude, IR suris istryksta, manau juos keptuveje reikia apkepti
-
benas
2015-03-07 08:28
Keptuvej kepk
-
Rasa
2015-02-14 11:06
Nepaminejote kokioje temp.kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...