
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | kiaulienos mentė (be kaulų) |
8 vienetai | bulvių |
350 gramų | žiediniai kopūstai |
0.5 vieneto | morkos |
1 saujelė | druska |
1 saujelė | provanso žolelės |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
2.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
3.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
4.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiaulienos karis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Mėsos apkepas
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Neringos kepsnys
-
Virtos veršelio kojos
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Smaližių liežuvis
-
Skanus šašlykiukas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Naminiai kotletukai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Balandėliai
-
Musak
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Koldūnai su mėsa
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos mentė, be kaulų,
2 kilogramai -
Bulvės,
8 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
350 gramų -
Morkos,
0.5 vieneto -
Druska,
1 saujelė -
Provanso žolelės,
1 saujelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...