
Kiaulienos faršo troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiauliena (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | pupelės (raudonosios, konservuotos) |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
200 gramų | ryžiai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Tikras močiutės guliašas
-
Klajoklių kiškiena
-
Mėsos troškinys aluje
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Plovas
-
Balandėliai pagal Viką
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinta žuvis
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinys su kopūstais
Kiaulienos faršo troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, malta,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės, raudonosios, konservuotos,
100 gramų -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Ryžiai,
200 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...