Kiaulienos apkepas su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | poras (pjaustytas griežinėliais) |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (vegeta) |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Maltą mėsą paprieskoniuojame ir dedame į kepimo indą, paskleidžiame sluoksniu. Tuomet dedame smulkintus česnakus, sluoksniuojam kubeliais pjaustytą morką, toliau griežinėliais pjaustytą porą, smulkintą žiedinį kopūstą, ant viršaus plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Viską apipilame grietinėlės ir vegetos mišiniu ir kepame 180 0C orkaitėje apie 1 valandą, kol viskas suminkštėja. Tuomet užbarstome fermentinio sūrio ir dar pakepame, kol jis gražiai apskrunda. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos pyragas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Vištienos apkepėlė
- Pyragas su kukuliais
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Mėsos - bulvių apkepas
- Netikras Zuikis kitaip
- Vištienos apkepas
- Bulvių ir faršo apkepas
- Mėsos apkepas
- Veršio inkstų apkepas
- Olandiškas omletas
- Cukinijų apkepas
- Garfildo lazanija
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Bulvių patiekalas
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Malta mėsa tešloje
Kiaulienos apkepas su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Žiediniai kopūstai,
200 gramų -
Poras, pjaustytas griežinėliais,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Prieskoniai, vegeta,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą paprieskoniuojame ir dedame į kepimo indą, paskleidžiame sluoksniu. Tuomet dedame smulkintus česnakus, sluoksniuojam kubeliais pjaustytą morką, toliau griežinėliais pjaustytą porą, smulkintą žiedinį kopūstą, ant viršaus plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Viską apipilame grietinėlės ir vegetos mišiniu ir kepame 180 0C orkaitėje apie 1 valandą, kol viskas suminkštėja. Tuomet užbarstome fermentinio sūrio ir dar pakepame, kol jis gražiai apskrunda. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...