
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienai) |
700 gramų | kiauliena (mentė) |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 vienetai | paprika (marinuotos) |
2 vienetai | pomidorai (marinuoti) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čenakai
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Šutinta šerniena
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištienos paelija
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Vištiena su ananasais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta aviena
-
Troškintas triušis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiškiena bulgariškai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, kiaulienai
-
Kiauliena, mentė,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
4 vienetai -
Paprika, marinuotos,
2 vienetai -
Pomidorai, marinuoti,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...