Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys japoniškai
-
Strėvos suktinis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Mineralinis šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Spageti su kukuliais
-
Ežero šašlykas
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kėdainių maltinis
-
Naminės dešrelės
-
Tradiciniai šašlykai
-
Koldūnai su mėsa
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...