Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.
Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena |
200 gramų | dešrelės |
4 vienetai | bulvių |
3 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
150 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiauliena,
300 gramų -
Dešrelės,
200 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgštūs,
3 vienetai -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Svogūnai, laiškai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...