
Kiauliena drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
50 gramų | druska |
1 kilogramas | kiauliena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos žaliuokės
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti burokėliai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuoti burokeliai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Cukinijų užkandis
-
Sūdyti grybai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti pomidorai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Pomidorai su želatina
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Cukinijos žiemai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Kiauliena drebučiuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Druska,
50 gramų -
Kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aura
2012-08-16 20:24
Gal jau kas darete ir galite pasakyti ar tikrai laikosi? :-)
-
ineta200
2011-07-16 21:18
kokia mesa turi :-| buti, file ar sprandine :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...