Kiauliena drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
50 gramų | druska |
1 kilogramas | kiauliena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Kiauliena drebučiuose
- Baklažanų ikrai žiemai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Marinuota paprika su medumi
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Pomidorai su želatina
- Konservuoti pomidorai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti burokėliai
- Konservuoti kopūstai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Pomidorų ir čili padažas
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Grybai svieste
- Marinuoti agurkai
- Marinuoti pievagrybiai
- Sveikas lečo be acto
- Konservuoti grybai
Kiauliena drebučiuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Druska,
50 gramų -
Kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aura
2012-08-16 20:24
Gal jau kas darete ir galite pasakyti ar tikrai laikosi? :-)
-
ineta200
2011-07-16 21:18
kokia mesa turi :-| buti, file ar sprandine :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...