Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su pipirais
- Višta ispaniškai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos paelija
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Virta veršienos krūtininė
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Veršiena su vyno padažu
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Troškinta jautiena su paprika
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta mėsa
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...