Kiauliena bulgariškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų kiauliena
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
0.5 stiklinės konservuoti žirneliai
1 vienetas aitriosios paprikos (nemaltas, mažas)
4 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai svogūnai
5 vienetai paprika
250 gramų šparaginės pupelės
4 vienetai bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiauliena bulgariškai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų