Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos |
375 gramai | žirniai (švieži) |
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kadagio uogos |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.
Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Žirniai, švieži,
375 gramai -
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...