Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaulės kojos
375 gramai žirniai (švieži)
1 kilogramas rauginti kopūstai
1 vienetas svogūnai
3 vienetai kadagio uogos
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
1 arbatinis šaukštelis mairūnas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.

Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...