Kiaulės kojų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos |
8 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | salierai |
2 vienetai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų ir kumpelio mišrainė
- Kuskuso salotos
- Pupelių salotos
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Bulvių salotos su vištiena
- Daniškos salotos
- Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
- Vištienos salotos su mandarinais
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Salotos
- Vytintos jautienos salotos su melionu
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Baravykų salotos
- Rūkytos žuvies salotos
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Margoji mišrainė su majonezu
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Ispaniškos salotos
- Vengriškos bulvių salotos
- Jautienos salotos
Kiaulės kojų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Vanduo,
8 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Petražolės,
2 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...