
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
1 vienetas | svogūnai | |
3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
3 žiupsneliai | bazilikai | |
2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
Kepimui: | ||
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvis padaže
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Karosai grietinėje
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Kepta žuvis su grybais
-
Apelsininė lašiša
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Menkė garuose
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Silkė su manų koše
-
Tagliatelle all`astice
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai