Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Mėsos kukuliai
- Naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Avienos šonkauliukai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Aštrus guliašas
- Neringos kepsnys
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Veršienos maltiniai
- Netikras zuikis tešloje
- Pietūs moliniame inde
- Kotletai lenkiškai
- Armėniški arba mini mantai
- Avienos šašlykas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...