Keptų kalmarų užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek aliejaus (kepimui)
400 gramų kalmarai (žiedai)
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptų kalmarų užkandėlė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.

Reklama:

Komentarai (3)


  • ... 2013-05-05 13:17

    Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai


Daugiau receptų