Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijų suktinukai
- Krepšeliai su daržovėmis
- Kiaušiniai - laiveliai
- Buritos (burritos)
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Aštrios krevetės grilyje
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
- Pica su pomidorais ir dešra
- Fokačija su pagardais
- Silkės pataluos vyniotinis
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Omletas su pomidorais
- Silkė su persikais
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...