Keptos voveraitės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
300 gramų voveraitės
50 gramų sviestas
3 valgomieji šaukštai grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.

Keptos voveraitės

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.

Reklama:

Komentarai (9)


  • genovaite 2017-07-25 20:58

    As tai nuverdu ,nesvarunai visi nuverda


  • Mama 2016-08-14 20:18

    Ar reikia nuvirti voveraites prieš gaminimą?


  • Ausra 2015-08-02 10:09

    Labai skanu mmmm


  • (anonimas) 2011-09-15 19:39

    :super: labai skanu


  • paulina 2010-11-27 20:33

    labai skanu jei vietoi sviesto pasikepinsit spirgučių...mmm... :super:


  • Naktinis 2010-08-28 14:40

    pagal skoni aisku...


  • Tomas 2010-08-27 17:32

    ar pipirai butinai turi buti juodi?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...