Keptos voveraitės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | voveraitės |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.
Keptos voveraitės
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Voveraitės,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.
Reklama:
Komentarai (9)
-
genovaite
2017-07-25 20:58
As tai nuverdu ,nesvarunai visi nuverda
-
Mama
2016-08-14 20:18
Ar reikia nuvirti voveraites prieš gaminimą?
-
Ausra
2015-08-02 10:09
Labai skanu mmmm
-
(anonimas)
2011-09-15 19:39
:super: labai skanu
-
paulina
2010-11-27 20:33
labai skanu jei vietoi sviesto pasikepinsit spirgučių...mmm... :super:
-
Naktinis
2010-08-28 14:40
pagal skoni aisku...
-
Tomas
2010-08-27 17:32
ar pipirai butinai turi buti juodi?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...