Keptos stintos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.
Keptos stintos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (6)
-
paprastumas
2009-11-25 20:54
Oi, kaip laukiu stintu sezono
-
Ignas
2009-02-07 17:26
Jeigu stintu prikepei tiek, kad visu nesuvalgei, gali jas / keptas /sudet stacias i stiklainiuka jr uzpilt marinatu. Svogunas, pipirai. lauralapiai, druska, cukrus, citrinos rugstele jr jei turi fantazijos- dar ka nors imesk. Stiklainiuka uzdaryk, atvesink ir ziurek,,,,,,, I marinata leidziu ipilt aliejau / jeig nori / bus skaniau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...