Keptos stintos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas stinta
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.

Keptos stintos

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.

Reklama:

Komentarai (6)


  • paprastumas 2009-11-25 20:54

    Oi, kaip laukiu stintu sezono


  • Ignas 2009-02-07 17:26

    Jeigu stintu prikepei tiek, kad visu nesuvalgei, gali jas / keptas /sudet stacias i stiklainiuka jr uzpilt marinatu. Svogunas, pipirai. lauralapiai, druska, cukrus, citrinos rugstele jr jei turi fantazijos- dar ka nors imesk. Stiklainiuka uzdaryk, atvesink ir ziurek,,,,,,, I marinata leidziu ipilt aliejau / jeig nori / bus skaniau


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...