Keptos seliavos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas seliava
4 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė krienai (tarkuoti)
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos seliavos

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.

Reklama:

Komentarai (9)


  • ziko 2011-06-14 13:48

    saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti :super: :super: :super:


  • renata 2009-12-04 00:31

    mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu :super: pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee %-) bet tada buv %-) o nem nem :-D


Daugiau receptų