Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Įdarytos paprikos
- Vištiena su kopūstais
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Kiaušinienė su varške
- Įdaryti caneloni
- Morkų blyneliai
- Įdaryti makaronai
- Įdarytos bulvės
- Bandelės su grybų įdaru
- Įdaryta obuoliais antis
- Kepti ryžiai
- Triušis raudonojo vyno marinate
- Orkaitėje kepta lašiša
- Kepta lašiša tešloje
- Spagečiai pomidoro
- Šutinta stirniena
- Sojų marinatas vištienai
- Naminiai hamburgeriai
- Kotletukai su moliūgu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...