
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs sparneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Višta su apelsinais
-
Keptas ančiukas
-
Kalakutienos pyragas
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kijevo kotletai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kalakutiena su medumi
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...