Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Ant grotelių kepta višta
- Šventinis kalakutas
- Višta su apelsinais
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Rūkytas kalakutas
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Vištienos troškinys
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Skanus viščiukas
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištiena su baltuoju padažu
- Vištiena su kopūstais
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Kepta antis su obuoliais
- Šventinė višta
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...