Keptos kuojos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek žalumynų
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
500 gramų kuoja
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos kuojos

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • (anonimas) 2008-07-01 10:56

    As tai kepu be miltu, man skaniau.


Daugiau receptų