Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Keptos krevetės mangų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kmynai |
3 valgomieji šaukštai | kalendra |
3 valgomieji šaukštai | pankolis |
3 valgomieji šaukštai | juodieji pipirai (žirneliai) |
0.5 valgomojo šaukšto | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
24 vienetai | krevetės be kevalo (didelės) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | mango |
1 vienetas | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas, smulkiai pjaustytas) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies pyragas
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Sočiausioji pica
- Skumbrė mikrobanginėje
- Žuvies šašlykai
- Menkė su krienais ir grietine
- Keptos plekšnės
- Kepta žuvies filė
- Lašišos kepsneliai
- Žuvies kotletai
- Virtas karšis
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Sardelės apsuktos bekonu
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Keptas ungurys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Kepta lašiša tešloje
- Folijoje kepta skumbrė
- Apelsininė lašiša
- Lašiša su pievagrybiais
Keptos krevetės mangų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
3 valgomieji šaukštai -
Pankolis,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, žirneliai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krevetės be kevalo, didelės,
24 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Mango,
1 vienetas -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas,
1 vienetas -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...