Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybukai po sniegu
- Sūrio rutuliukai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Pica
- Ispaniški sandvičiai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Kiaušinienė su batonu
- Obuoliai skarelėse
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Sūdytos lašišos receptas
- Sūrio lazdelės
- Vytinta išpjova
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Kalmaras vyno padaže
- Silkutė su cinamonu
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Zombių akytės
- Sumuštinis "Ara"
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...