
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų maltiniai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Čenachai
-
Brokolių blyneliai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Suflė su žirneliais
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Balandėliai su soja
-
Feta įdarytos paprikos
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Lauko čili sriuba
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...