Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje keptos bulvės
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Įdarytas moliūgas
- Aštrios krevetės grilyje
- Balta mišrainė
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Lazanija su moliūgais
- Įdarytas baklažanas
- Šparaginės pupelės su šonine
- Morkos su pievagrybiais
- Paprikų laiveliai
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kaliaropės su sviestu
- Skaniausi kibinai
- Įdaryta cukinija
- Keptos gelteklės
- Keptos cukinijos
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Sojų apkepas su daržovėmis
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...