Keptos cukinijos su mėtų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | cukinija (jaunos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
12 valgomųjų šaukštų | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
2.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
4.
Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.
5.
Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Populiariausi receptai šią savaitę
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Feta įdarytos paprikos
- Įdarytas baklažanas
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Balandėliai
- Kopūstų blynai
- Blynai iš patisonų
- Džiovintų grybų kotletai
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Moliūgai vakarienei
- Pupos su čiobreliais
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Kopūstų tortas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Keptų daržovių gaminimas
Keptos cukinijos su mėtų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jaunos,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
12 valgomųjų šaukštų -
Obelių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vyno actas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.
Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...