Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Bulviniai blynai su morkomis
- Feta įdarytos paprikos
- Keptos paprikos
- Aštrus moliūgų troškinys
- Kopūstienė su grybais
- Porų pyragas
- Japoniški baklažanai
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Skaniausi kibinai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kepta cukinija su kariu
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Cukinijų apkepas
- Moliūgų kotletukai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Keptos bulvės su sūriu
- Karštos grilio salotos
- Blynai iš patisonų
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...