Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti agurkai
- Švelnūs suktinukai
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Sumuštinukai su silke
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdarytos dešrelės
- Stirnienos vyniotiniai
- Vorų užkandėlė
- Farširuoti kiaušiniai
- Girti čeburėkai
- Mylimųjų pica
- Silkė su ryžiais
- Karštos bandelės
- Vištos spurgos
- Olandiška silkė
- Paprikos užkandėlė su varške
- Lašišos vėrinukai
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...