Išvirusias bulves nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir nakčiai palikti šaltai.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.
Keptos bulvės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | bulvių (su lupenomis, virtos) |
200 gramų | jautiena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai |
40 gramų | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
1 valgomasis šaukštas | česnakas (laiškiniai, kapoti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kibinai
- Aštrus guliašas
- Pyragas su mėsa
- Sibiro koldūnai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Mėsos apkepėlė
- Tradiciniai šašlykai
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Skanus šašlykiukas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Keptos bulvės su mėsa
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Spanguolinis šašlykas
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Mineralinis šašlykas
Keptos bulvės su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, su lupenomis, virtos,
300 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė,
40 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirusias bulves nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir nakčiai palikti šaltai.
Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais, bulves supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir 2 minutes pakepinti mėsos gabalėlius iš visų pusių. Išgriebti iš keptuvės, pasūdyti.
Keptuvėje likusiuose riebaluose pačirškinti šoninę. Suversti bulves ir kepti, kol gražiai pagels. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos, suberti svogūno kubelius ir apibarstyti petražolėmis.
Suversti mėsos kubelius, apibarstyti pipirais, įmušti kiaušinius, apibarstyti laiškiniais česnakais ir dar pakepti (tik nemaišyti), kol sutirštės kiaušinių baltymai. Baigiant kepti viryklės kaitvietę galima išjungti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...