Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį
Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.
Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį
Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...