3 valgomieji šaukštai | cukrus |
75 gramai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
600 gramų | varškė |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 sauja | razinos |
Į didelį dubenį sudedame varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišome iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstome miltų ir ant jų dedame po šaukštą mūsų varškinės masės. Tada kiekvieną gabalėlį formuojame į apskritimą apvoliodami miltuose iš abiejų pusių, su peiliu priplodami ir darydami groteles. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami, kol iškeps. Patiekiame su grietine, apibarstome cukrumi. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškėčiai
- Vidos tinginėliai
- Burokėlių blynai su varške
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Varškėtukai
- Varškėčiai su obuoliais
- Varškės blynai
- Varškiniai blyneliai su bananais
- Varškėčiai su morkomis
- Varškėčiai su kondensuotu pienu
- Varškės ir duonos blynai
- Varškės virtinukai
- Varškės ir juodos duonos blynai
- Varškės ir morkų blyneliai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Aromatingieji varškėčiai
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Mėtiniai varškėčiai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Tobulieji varškėčiai
Kepti varškėčiai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
600 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išbrinkiname karštame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį išpildami vandenį.
Į didelį dubenį sudedame varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišome iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstome miltų ir ant jų dedame po šaukštą mūsų varškinės masės. Tada kiekvieną gabalėlį formuojame į apskritimą apvoliodami miltuose iš abiejų pusių, su peiliu priplodami ir darydami groteles. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami, kol iškeps. Patiekiame su grietine, apibarstome cukrumi. Skanaus :)
Komentarai (16)
-
Onute
2016-08-31 23:34
Skanu
-
Egis
2012-08-19 19:17
Niam niam :soku2:
-
as
2012-01-13 19:55
Kaip tik siandien pazadejau vaikui vakarienei padaryt :super: ir greitai ir manau skaniai ;-)
-
Marius
2011-02-17 11:28
:super: cia geras ...............
-
liudesiukaz
2011-01-04 20:26
turiu tai pasigaminti :bravo: taip norisi ko paprasto ir skanaus
-
Goda
2011-01-02 22:31
Dekavoju uz receptuka,paprastas uz tat manau daznai pagaminsiu vietoj paprastu miltiniu blynuku :) :super:
-
saldomane
2010-12-09 20:19
8-| skanumelis
-
as
2010-12-05 13:44
I SIA VISA MASE SIULYCIAU IDETI TRUPUTI SODOS UZGESINTOS AR KELIMO MILTELIU TADA JIE BUS LABAI PURUS
-
dalija
2010-09-26 17:39
labai puikus receptas siulau isbandyt :aiskinu: %-) :super2: :soku:
-
Missy
2010-09-26 13:10
Siulau daryti be razinu, ir butinai ideti pora sauksteliu vanilinio cukraus, ir valgyti su purskiama grietinele ir uogiene, skanaus :)