šiek tiek | druska |
500 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas (grybų skonio) |
šiek tiek | vorčesterio padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Bulviniai blynai su morkomis
- Feta įdarytos paprikos
- Keptos paprikos
- Aštrus moliūgų troškinys
- Kopūstienė su grybais
- Porų pyragas
- Japoniški baklažanai
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Skaniausi kibinai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kepta cukinija su kariu
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Cukinijų apkepas
- Moliūgų kotletukai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Keptos bulvės su sūriu
- Karštos grilio salotos
- Blynai iš patisonų
Kepti pievagrybiai su paprika
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Sojos padažas, grybų skonio
- Vorčesterio padažas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
Komentarai (14)
-
Danguole
2011-10-17 11:27
as ir einu bandyt ir manau kad bus skanu :-) ;-) :-p
-
(anonimas)
2011-06-22 23:48
:bloga: :bloga: :ne:
-
October
2011-06-18 17:50
Grybų skonio sojos padažas? Kas ten per sojos padažas, man įdomu. Gryna chemija.
-
||e|ega|as
2010-11-16 22:39
hm.. super tika pasigaminau, tik daudojau iprastus grybus =) :super:
-
Jovita
2010-01-16 19:22
Katik pasigaminau pagal si recepta %-) :super: Tik truputi pakeiciau recepta,kadangi miegstu astresnius patiekalus,tai pridejau 1 raudonaji pipira,bet nenaudojau juoduju pipiru ir sojos padazo,vietoje ju idejau saldziosios paprikos,ir dar sudejusi gretine pakepiau apie minute :super: :-D
-
(anonimas)
2010-01-07 03:17
Sakykit, o tas Vorčesterio padažas daug skonio priduoda patiekalui ar kuo puikiausiai ir be jo galima apseit? :-) kažkaip nesinori man jo pirkt vien dėl to kad užsimaniau šį patiekalą paragauti :-)
-
as
2009-07-08 13:16
nagi,nagi,einu gaminti ;-) ,jei vyrukai sako,kad skanu,net neabejoju tada tuo....
-
(anonimas)
2009-04-15 18:06
:super:
-
paulius
2009-02-11 17:46
labai skanus patiekalas, mmm... mano jau beveik tradicinis, kai noriu save arba kazka palepinti ;-)
-
rimwis
2008-06-11 19:24
pasidariau ir as sita cia paziurejes, na tai kai paragavau tai vos ne kiekviena diena noris, nezinau kaip kitiem bet man tai super gavosi, skaniau nebuna ;)