
Kepti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.7 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Falafeliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kopūstų maltiniai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Įdaryti svogūnai
-
Morkų maltiniai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Skaniausi kibinai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kvietinių miltų blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Karštos paprikų salotos
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Brokolių apkepas
Kepti patisonai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
7/10 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Zivile
2018-07-31 11:03
Skanu;)
-
(anonimas)
2009-08-07 21:09
:super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...