Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Kepti moliūgai marinate
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | juozažolė |
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | pankolis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Silkė su daržovėmis
- Cukinijų užkanda
- Vėrinukai
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Pica studentiška
- Sūrio kroketai
- Kiaušinis avokade
- Skanusis daržovių šašlykas
- Omletas su špinatais
- Mėsos duona
- Vėrinukai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Keptos krevetės
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kepta duona su padažu
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Kepti moliūgai marinate
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...