Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti obuoliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Tuno pica
-
Silkė su salotomis
-
Vytinta išpjova
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Piršteliai su aguonomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Vaisių vėrinukai
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...