600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Silkė burokėlių patale
- Skani užkandėlė
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Traškus užkandis prie alaus
- Stebuklingas omletas
- Sumuštiniai su sūriu
- Vytinta išpjova
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Silkės su citrina
- Omletas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Įdaryti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Mylimųjų pica
Kepti moliūgai
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 4—5 cm ilgio ir 1,5 cm storio gabaliukais. Tada pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Vėliau palaikomi orkaitėje, kad baigtų kepti. Tiekiami užpilti grietine.
Komentarai (13)
-
vilma
2010-12-04 15:08
Swajonee, o ko iča nesuprasi? Na gal ne padažas, galite vadinti skysčiu, kuriame kepami-troškinami moliūgai ;-)
-
Swajonee
2010-12-04 14:17
kas cia per padazas is majonezo grietines ir vandens? ar as cia kazka ne taip supratau?
-
A.
2010-10-03 17:52
Labai skanu ! Tikrai verta pasigaminti ir paragauti :)
-
R
2010-09-15 13:47
:super: .
Lygiai taip pat galima pasigaminti ir cukinijq :-) .
-
vilma
2010-09-02 17:39
Bandžiau. Skanumėlis. Tik truputį dariau pagal save. Keptuvėje apkeptus dėjau į stiklinį indą, dar žiupsnelis čiobrelių, rozmarino, mairūno ir vos vos cinamono. Tada padariau grietinės, majonezo, vandens padažiuką ir užpyliau ant moliūgų. Apdengiau indą folija ir apie 0,5 val. į orkaitę. SKANUMĖLIS. :super:
-
Aš
2010-02-13 21:40
Įdomu, reiks pabandyti :nezinau:
-
(anonimas)
2009-10-30 12:00
:-*