Kepti moliūgai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų moliūgai
2.5 valgomojo šaukšto sviestas
2.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
2.5 valgomojo šaukšto grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 4—5 cm ilgio ir 1,5 cm storio gabaliukais. Tada pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Vėliau palaikomi orkaitėje, kad baigtų kepti. Tiekiami užpilti grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti moliūgai

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 4—5 cm ilgio ir 1,5 cm storio gabaliukais. Tada pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Vėliau palaikomi orkaitėje, kad baigtų kepti. Tiekiami užpilti grietine.

Reklama:

Komentarai (13)


  • vilma 2010-12-04 15:08

    Swajonee, o ko iča nesuprasi? Na gal ne padažas, galite vadinti skysčiu, kuriame kepami-troškinami moliūgai ;-)


  • Swajonee 2010-12-04 14:17

    kas cia per padazas is majonezo grietines ir vandens? ar as cia kazka ne taip supratau?


  • A. 2010-10-03 17:52

    Labai skanu ! Tikrai verta pasigaminti ir paragauti :)


  • R 2010-09-15 13:47

    :super: .
    Lygiai taip pat galima pasigaminti ir cukinijq :-) .


  • vilma 2010-09-02 17:39

    Bandžiau. Skanumėlis. Tik truputį dariau pagal save. Keptuvėje apkeptus dėjau į stiklinį indą, dar žiupsnelis čiobrelių, rozmarino, mairūno ir vos vos cinamono. Tada padariau grietinės, majonezo, vandens padažiuką ir užpyliau ant moliūgų. Apdengiau indą folija ir apie 0,5 val. į orkaitę. SKANUMĖLIS. :super:


  • 2010-02-13 21:40

    Įdomu, reiks pabandyti :nezinau:


  • (anonimas) 2009-10-30 12:00

    :-*


Daugiau receptų