Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvytės fri
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Apelsinai su ridikėliais
- Krabų lazdelių kukuliai
- Įdarytas agurotis
- Skrebučiai su užtepėle
- Ispanijos omletas
- Svogūnai prie alaus
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Avokadas su varške
- Česnakiniai šonkauliukai
- Keksiukiniai pusryčiai
- Pikantiški krepšeliai
- Karališkos krevetės
- Migdolinės pelytės
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...