Kepti grilyje oto gabalėliai
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų otas (4 gabalėliai po 200 gr)
šiek tiek citrinų sultys (vienos citrinos)
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
2.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
3.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
4.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti grilyje oto gabalėliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.

  2. Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.

  3. Po kepimo truputį apibarstoma druska.

  4. Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.

Receptą atsiuntė Silvija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų