Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | žuvis (mėgiama (pvz. ešerys)) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
2.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Kepta žuvies filė
- Lašišos apkepas
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašišų šašlykai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su daržovėmis
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Keptos kuojos
- Keptas upėtakis
- Farširuota lydeka
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvis su cukinija
- Plekšnės filė su plutele
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys),
6 vienetai - Svogūnų laiškai
- Aliejus
- Druska
-
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...