Kepti burokėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų burokėliai
1 vienetas svogūnai
0.3 stiklinės aliejaus
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek citrinos rūgštis
šiek tiek druska
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek petražolės
šiek tiek taukai (kiaulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti burokėliai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų