
Kepti brokoliai su omletu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | brokoliai |
1 pakelis | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskonių mišinys |
50 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
0.2 arbatinio šaukštelio | muskatas ( maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
2.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
3.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
5.
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
-
Špinatų apkepas su varške
-
Ryžių pudingas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Mėsos apkepėlė
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Makaronai su daržovėmis
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Cukinijų plokštanis
-
Daržovių ir bulvių apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Kopūstų tortas
Kepti brokoliai su omletu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Brokoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis -
Prieskonių mišinys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Muskatas, maltas,
1/5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...