Kepti artišokai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | artišokų |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybukai po sniegu
- Sūrio rutuliukai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Pica
- Ispaniški sandvičiai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Kiaušinienė su batonu
- Obuoliai skarelėse
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Sūdytos lašišos receptas
- Sūrio lazdelės
- Vytinta išpjova
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Kalmaras vyno padaže
- Silkutė su cinamonu
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Zombių akytės
- Sumuštinis "Ara"
Kepti artišokai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Artišokai
- Citrinų sultys
- Aliejus
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...